085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Biotics C Plus (1000mg) Tabletten 300 stuks

Tabletten 300 stuks
83,57 92,85
Op voorraad
83,57
-10%
prijs apotheek: 92,85 Je bespaart: -9,28
Voedingssupplement op basis van vitamine C, in tabletvorm. Het is aangewezen om de natuurlijke weerstand van het lichaam te ondersteunen en het te helpen in de strijd tegen seizoensgebonden allergieën.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toegestane claims: Biotics C Plus (1000 mg) ingrediëntenbijdrage (per 1 tablet): Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, Vitamine C draagt bij tot de normale collageenproductie voor de normale werking van bloedvaten, beenderen, huid, tanden, vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E, Vitamine Cv draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting, Vitamine C draagt bij tot een normaal metabolisme vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie, Vitamine C verhoogt de ijzeropname, Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van een normale functie van het immuunsysteem tijdens en na zware inspanning (Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C.)

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Allergie, ontgifting, immuniteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, bij de maaltijd of zoals aanbevolen door de arts.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

850 mg Vitamine C (1.000 mg calcium & magnesium ascorbaat), 100 mg Erwtenmengsel (Pisum sativum), 100 mg Bioflavonoïden (uit citrus).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics C Plus (1000mg)