085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Biotics C Plus (500mg) Tabletten 100 stuks

Tabletten 100 stuks
24,77 27,52
Op voorraad
24,77
-10%
prijs apotheek: 27,52 Je bespaart: -2,75
Voedingssupplement op basis van vitamine C, in tabletvorm. Het is aangewezen om de natuurlijke weerstand van het lichaam te ondersteunen en het te helpen in de strijd tegen seizoensgebonden allergieën.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, de botten, de huid, de tanden, het kraakbeen en het tandvlees, Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E, Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie, Vitamine C verhoogt de ijzeropname, Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Allergie, ontgifting, immuniteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

500 mg Vitamine C (ascorbinezuur, kaliumascorbaat, natriumascorbaat, calciumascorbaat, magnesiumascorbaat), 100 mg Bioflavonoïden (uit citrus), 60 mg Erwtenmengsel (Pisum sativum).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics C Plus (500mg)