085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Biotics Rhodiola complex Capsules 60 stuks

4 reviews
Capsules 60 stuks
35,33 39,25
Op voorraad
35,33
-10%
prijs apotheek: 39,25 Je bespaart: -3,92
Voedingssupplement op basis van rhodiola, vitaminen en mineralen in de vorm van capsules, helpt bij geestelijke druk en inspanning.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, spanning.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

125 mg Rhodiola-droogextract (wortel) (Sedum roseum) ((250 mg in equivalent droge plant)), 50 mg Taurine, 30 mg Vitamine C (l-ascorbinezuur), 2,5 mg Zink (zinkgluconaat), 8 mg NE Vitamine B3 (niacinamide ), 3 mg Vitamine B5 - Pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat), 0,7 mg Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), 0,7 mg Vitamine B2 (riboflavine), 0,55 mg Vitamine B1 (thiaminemononitraat),100 mcg Foliumzuur (calcium-l-methylfolaat), 25 mcg Biotine (d-biotine), 1,25 mcg Vitamine B12 (methylcobalamine).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Bevat Magnesium, Overige, Rhodiola rosea, Vitamine B1, Vitamine B6
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biotics Rhodiola complex

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Het gelijktijdig gebruik van rhodiola supplementen met MAO-remmers, een specifieke groep antidepressiva, is afgeraden omwille van het feit dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Non. La rhodiole ne doit pas être utilisée durant la grossesse ou l'allaitement.

La gelatine utilisée est d'origine bovine.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics Rhodiola complex

ik heb dit product voorgeschreven gekregen van mijn huisarts, ik was extreem moe en voel mij nu al een stuk beter, qua service kan het niet beter denk ik, ben tevreden

Noël

Ik begin net en wacht op het resultaat!

Henri Schumacher

Zeer goed product, efficiënt, kwaliteit en snelle service niets te zeggen...

Françoise Bertrand

Ik heb het gevoel dat dit Rhodiola Complex wel degelijk werkt: ik voel me minder moe én rustiger, wat geweldig is! Ik neem wel tegelijkertijd ook Ashwaganda, ook hier bij Viata gekocht. Het lijkt een super-combinatie. Verder is de service van Viata perfect, en is het ook erg fijn dat ik op de eerste bestelling direct een kortingsbon kon ingeven, vanwege mijn inschrijving op de nieuwsbrief.

Simone