Biotona Açai raw Poeder 200g

1 reviews
34,20 38,00
34,20
-10%
prijs apotheek: 38,00
Op voorraad
Biologisch poeder van de açai bes. Gluten- en lactosevrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona açaipoeder is een subliem raw poeder van de kleine donkerpaarsebessen van de açai (Euterpe oleracea), een tropische palmboom die vooralvoorkomt in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. De pulp van de bessen is eenware lekkernij die dagelijks wordt geconsumeerd door de inheemse bevolking.Naast hun unieke smaak, worden de bessen ook enorm gewaardeerd omwille van hunhoge voedingswaarde. De açaibessen voor Biotona worden 100% biologisch gekweektin Brazilië en direct na het oogsten en selectie door middel vanvriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dichtaansluit bij de verse bessen. Dit droogproces zorgt er ook voor dat denatuurlijk aanwezig voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behoudenblijven! Het poeder bevat geen vulstoffen, maar enkel en alleen verseaçaibessen met alle goeds!

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Biotona bio açaipoeder kan op verschillende manierendeel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon. Voeg het naar eigen smaak toeaan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen), andere superfoodsof eenvoudig in wat water. Experimenteer met Biotona superfruit poeder indiverse gerechten, en voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe!

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

açaibes (Euterpeoleracea) poeder (*biologische teelt)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Koel, droog en in het donker bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Açai
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Açai raw

Een kleine hoeveelheid van dit poeder van 100% biologische Acaibessen is makkelijk om toe te voegen aan smoothies of shakes. Bestelling en levering via Viata verloopt prima.

Els