Biotona Barley grass raw Poeder 200g

2 reviews
18,52 19,50
18,52
-6%
prijs apotheek: 19,50
Op voorraad
Biologisch poeder van gerstegrassap, bron van vitaminen, mineralen en enzymen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona bio gerstegrassappoederis afkomstig van de jonge scheuten van gerst, die geoogst worden net vóór degraanvorming begint. Dit is namelijk het moment waarop de aanwezigefytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. In het midden van de 20steeeuw werd gras van graansoorten reeds toegepast als vitaminebron en algemeentonicum, en door talrijke wetenschappers bestudeerd en beschreven. Deindustrialisatie en chemische industrie zorgde er echter voor dat synthetischevitaminesupplementen de plaats van dit natuurproduct innamen. Hoog tijd dus omopnieuw de waarde van dit groene supervoedsel te leren kennen en erkennen!Biotona bio gerstegrassap is afkomstig van biologische geteeld gerstegras datgroeit op de mineraalrijke grond van een uitgedroogd meer in Utah. Het poederwordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheiden kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slechts 2 minuten tijdgedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuurblijft (maximaal 2 minuten iets hoger, altijd beneden 41 °C). het proces van deoogst naar poeder neemt slechts 2 uur in beslag en garandeert het behoud vanalle vitaminen, mineralen en enzymen uit het gerstegras. De felgroene kleur vanhet poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, hetplantaardige hemoglobine! Biotona bio gerstegrassappoeder is 100% gegarandeerdbiologisch, raw en groen supervoedsel!

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Biotona bio gerstegrassappoederkan op verschillende manieren deel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon.Voeg het toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) ofandere superfoods, melk, yoghurt of water als tussendoortje.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gerst (Hordeum vulgare) poeder van grassap*(100%) (*biologische teelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Gerst
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Barley grass raw

Het poeder van zuiver gerstegras sap smaakt zoeter dan het poeder dat ik vroeger had. Waar dit vandaan komt, weet ik (helaas) niet. Kleurrijk maar zeer mooi - zeer donkergroen! Ik had het besteld bij Viata-Apotheke. Daar behandelden ze me zeer welwillend. Ik zou er steeds weer kopen! Vijf sterren! *****

Sabine Reitinger

Het poeder is zeer smakelijk en wordt voornamelijk gebruikt in smoothies.

Brigitte