Biotona Camu camu + Acerola raw Poeder 200g

30,60 34,00
30,60
-10%
prijs apotheek: 34,00
Op voorraad
Biologisch poeder op basis van Camu camu vrucht en de Acerola bes. Bron van vitamine C. Gluten- en lactosevrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona Bio Camu camu + Acerolaraw poeder is een mengsel van 100% biologisch acerola- en camu camupoeder. Deacerola of de West-indische kers, groeit aan hoge struiken in het wild, maarwordt ook gecultiveerd doorheen Brazilië en Centraal-Amerika. Acerolasap wordtin die regio’s enorm gewaardeerd, niet alleen omwille van de goede smaak, maarook voor de vitamine C en andere fytonutriënten die het bevat. Camu camu is eengeel tot paarsrode vrucht die groeit aan tot 5 m hoge struikachtige bomen aande moerasachtige oevers van de Amazone in Zuid-Amerika. De vruchten kennen geeneeuwenoude gebruiksgeschiedenis zoals andere superfruits. Door hun extreem zuresmaak zijn de kersachtige vruchten minder geliefd om zo te eten, en worden zeeerder gebruikt in gezoete bereidingen. Onderzoek toonde meermaals aan dat camucamu gemakkelijk tot 2% vitamine C kan bevatten, afhankelijk van de rijpheid.Het Biotona Bio Camu camu + Acerola raw poeder is afkomstig van 100%biologische acerola uit Brazilië en camu camu uit Peru. De bessen worden directna het oogsten en selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot eenpoeder, dat qua smaak geur en kleur erg dicht aansluit bij de verse bessen. Ditdroogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen enfytonutriënten optimaal behouden blijven.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

voegBiotona bio Acerola + Camu camupoeder toe aan smoothies of shakes in combinatiemet vruchten(sappen), andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Experimenteer met Biotona bio Acerola + Camucamupoeder in diverse gerechten, en voeg eenvoudig en snel die extra gezondetoets toe! •Koel, droog en in het donker bewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

acerolapoeder* (Malpighia glabra) (50%)uit Vietnam, camu camupoeder* (Myrciaria dubia) (50%) uit Peru. (*biologischeteelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Acerola, Camu camu
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Camu camu + Acerola raw