085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Biotona Goji raw Poeder 200g

Poeder 200g
24,70 26,00
Op voorraad
24,70
-6%
prijs apotheek: 26,00 Je bespaart: -1,30
Biologisch poeder op basis van goji bessen, gewaardeerd omwille van hun ultieme voedingswaarde.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona bio Gojipoeder is een subliem raw poeder vande sappige oranjerode (door de carotenoïden) bessen van Lycium barbarum, eenstruik die oorspronkelijk afkomstig is uit de Himalaya in Azië, maar dietegenwoordig ook gekweekt wordt in West-Europa. Vanwege zijn doornen wordt destruik dikwijls gebruikt als afsluiting, maar de bessen wordenal meer dan 3000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Debessen worden nog altijd gewaardeerd wegens hun ultieme voedingswaarde, maar zezijn ook een bitterzoete lekkernij waar steeds meer wetenschappelijke studiesaan gewijd worden. De gojibessen voor Biotona worden 100% biologische gekweektin China en direct na het oogsten en selectie door middel van vriesdrogingverwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur erg dicht aansluit bij deverse bessen. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezigevoedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

VoegBiotona bio Gojipoeder toe aan smoothies of shakes in combinatie metvruchten(sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.Experimenteer met Biotona bio Gojipoeder in diverse gerechten, en voegeenvoudig en snel die extra gezonde toets toe! • Koel, droog en in het donkerbewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

gojipoeder* (Lyciumbarbarum) uit China (100%). (*biologische teelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Goji
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Meest gestelde vragen

over Biotona Goji raw

Gojibessen kunnen de werking van bepaalde bloedverdunners (warfarine en fenprocoumon) versterken met een verhoogde kans op bloedingen.

Neem daarom geen gojibessen (ook niet in sap- of theevorm) in wanneer je een dit soort bloedverdunner gebruikt.
Andere bloedverdunners ondervinden geen nadelige effecten van gojibessen. Neem je een bloedverdunner en twijfel je of je gojibessen mag nemen? Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Goji raw