085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Biotona Hemp Seed raw Zaden 300g

1 reviews
Zaden 300g
10,35 11,50
Op voorraad
10,35
-10%
prijs apotheek: 11,50 Je bespaart: -1,15
Biologisch gepeld hennepzaad, bevatten veel proteïnen en omega 3 en 6 vetzuren. Gluten- en lactosevrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Wilde hennep planten (Cannabissativa) worden al duizenden jaren gecultiveerd wegens hun veelzijdigheid.De hennepvezels kunnen dienen voor kledij, papier,… en uit de hennep zadenwordt een rijkelijke olie voor in de keuken geperst. De 100% biologische engepelde hennepzaden van Biotona zijn een rijke bron van proteïnen, diegemakkelijk door het lichaam worden opgenomen, maar bevatten daarnaast ookmeervoudig onverzadigde vetten, zoals omega 3 en omega 6 in een idealeverhouding van 3:1.

! Biotona gepeld hennep zaadwordt gewonnen uit in Roemenië gekweekte hennep varianten, speciaal bedoeldvoor voeding. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Biotona gepeld hennep zaad kan op diverse manierendeel uitmaken van uw dagelijkse voedingspatroon (15- 30 g). Voeg het toe aan uwsmoothie of shake samen met andere superfoods of gebruik het (geroosterd) in uwsoep/salade bij de lunch, in een pesto of simpelweg als gezond tussendoortje.Geeft uw bereidingen een aangename nootachtige toets en tegelijk een boost vanproteïnen, omega 3 en 6 en fytonutriënten! 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

hennep (Cannabis sativa)gepeld zaad*(100%) (*biologische teelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Zaden
Type product Superfoods
Bevat Hennep
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Hemp Seed raw

Ondertussen heb ik al gretig gebruik gemaakt​ van de verrassend smakelijke hennepzaden om mijn karige maaltijden te verrijken. ​Sinds ik het gebruik, en mits mede enkele andere kleine aanpassingen in mijn dieet, voel ik me terug een stuk beter ( - heb ik mijn (lichamelijk) welbevinden teruggevonden.) Ik ben zeker van plan dit product opnieuw bij jullie aan te kopen (en mogelijk ook andere, gelijkaardige producten (natuurlijke voeding) Dank U wel voor de welwillende & deskundige & gepersonaliseerde service.

peter