085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Biotona Phyto-Detox organic Poeder 200g

1 reviews
Poeder 200g
17,55 19,50
Op voorraad
17,55
-10%
prijs apotheek: 19,50 Je bespaart: -1,95
Biologisch poeder op basis van gedroogde planten poeders, helpt voor een betere vertering van vetten en heeft ontgiftende werking.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona Bio Phyto-Detoxpoeder iseen synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogdeplantenpoeders. De zaden van de mariadistel, ondersteunen de lever in zijnontgiftende en reinigende werking. Curcuma of geelwortel, ondersteunt devetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg, met eenfelgroene kleur te wijten aan het aanwezige chlorofyl. De alg bevat verder ookeen schat aan fytonutriënten. Net zoals het poeder van tarwegrassap, datgeproduceerd wordt volgens het EverRAW proces, dat versheid en kwaliteitgarandeert. Paardenbloemwortel draagt bij tot de inwendige zuivering envenkelzaad draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Yacon, ofBoliviaanse zonnewortel, bevat meer dan 40% inuline (fructo-oligosacchariden ofoplosbare vezels). Artisjokblad ondersteunt de lever en de detoxificatie.Biotona bio Phyto-Detox is aangewezen in ons dagelijks eetpatroon dat vaakvetrijk en erg belastend is of kan dienen voor een ontgiftende voor/najaarskuur.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

voeg Biotona bioPhyto-Detoxpoeder (1 à 2 koffielepels) toe aan smoothies of shakes incombinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, plantaardige melk melk,yoghurt of water. • Koel, droog en in het donker bewaren. Een gevarieerde, evenwichtigevoeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

poeder van mariadistelzaad* (Silybum marianum) uit… , geelwortel*(Curcuma longa) uit …, chlorella* (Chlorella pyrenoidosa) uit …,tarwegrassap* (Triticum aestivum) uit …, paardenbloemwortel* (Taraxacumofficinale) uit …, yacon* (Smallanthus sonchifolius) uit …, artisjokblad*(Cynara scolymus) (*biologische teelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Poeder
Type product Superfoods
Bevat Artisjok, Chlorella, Kurkuma, Mariadistel, Paardenbloem, Tarwegras
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? not available
Vegan? available

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Phyto-Detox organic

I take a teaspoon in my yogurt or as a drink, so tasty, refreshing and packed with health-giving properties.

BB