085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Biotona Superberries organic Bessen 250g

2 reviews
Bessen 250g
15,84 16,00
Op voorraad
15,84
-2%
prijs apotheek: 16,00 Je bespaart: -0,16
Biologisch gedroogde bessen met onder andere goji, cranberry en blauwe bes, uiterst geschikt als gezond tussendoortje.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biotona Bio SuperBerries is een sublieme kleurrijke mix van gedroogde superbessen! De 100% biologische bessen voor Biotona Superberries worden na strenge selectie (en eventueel aanzoeten met appeldiksap/rietsuiker) gedroogd en zijn een heerlijk tussendoortje voor jong en oud, boordevol natuurlijke voedingsstoffen en fytonutriënten.De aronia of zwarte appelbes is een violetzwarte bes uit Noord-Amerika die groeit aan dikke winterharde struiken, is tegenwoordig erg geliefd voor het lekkere sap. Wilde blauwe bessen van Vaccinium angustifolium groeien aan lage struiken in Canada en het Noordoosten van de VS. De Noord-Amerikaanse cranberry of veenbes is een dieprode kleine en zure vrucht, die groeit aan kruipende struiken die goed gedijen op heidegronden. Oranjerode gojibessen, erg smaakvolle vruchten van Lycium barbarum, worden al meer dan 3000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, maar zijn ook een bitterzoete lekkernij waar steeds meer wetenschappelijke studies aan gewijd worden. De Physalis peruviana of Incabes is inheems in het Amazonegebied van Zuid-Amerika en voor de lokale bevolking al eeuwenlang een gekende zuurzoete lekkernij. De zoete witte moerbei groeit in warmere of subtropische gebieden aan bladverliezende bomen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik Biotona Bio SuperBerries bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur als intens smakend tussendoortje. Voeg Biotona Bio Superberries toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten(sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe in diverse gerechten. Koel, droog en in het donker bewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gojibessen*, blauwe bessen*, aroniabessen*, cranberries*, incabessen*, witte moerbeien*, ruwe rietsuiker*, appeldiksap*, zonnebloemolie*. (*biologische teelt)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotona
Aflevervorm Bessen
Type product Superfoods
Bevat Cranberry, Goji
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? not available
Vegan? available

Meest gestelde vragen

over Biotona Superberries organic

Gojibessen kunnen de werking van bepaalde bloedverdunners (warfarine en fenprocoumon) versterken met een verhoogde kans op bloedingen.

Neem daarom geen gojibessen (ook niet in sap- of theevorm) in wanneer je een dit soort bloedverdunner gebruikt.
Andere bloedverdunners ondervinden geen nadelige effecten van gojibessen. Neem je een bloedverdunner en twijfel je of je gojibessen mag nemen? Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotona Superberries organic

Goede diversiteit aan noten, ideaal voor het mengen met yoghurt of in salades en het maken van een compleet tussendoortje.

Blanco Adrisna

goede mix en fruitvariëteit zeer praktisch voor ochtend-yoghurt of bij salades

fabienne