085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Biover Multivitamines Tabletten 30 stuks

1 reviews
Tabletten 30 stuks
8,56 8,79
Op voorraad
8,56
-3%
prijs apotheek: 8,79 Je bespaart: -0,23
Voedingssupplement op basis van 12 vitamines en 9 mineralen in de vorm van tabletten, geschikt als dagelijkse aanvulling van de nodige vitamines en mineralen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vanaf 6 jaar 1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per tablet: Vitamine A 1200µg, Vitamine B1 4,2mg, Vitamine B2 4,8mg, Vitamine B3 36mg, Vitamine B5 18mg, Vitamine B6 6mg, Vitamine B12 3µg, Vitamine C 120mg, Vitamine D 7,5µg, Vitamine E 30mg, Biotine 0,15mg, Foliumzuur 200µg, Magnesium 75mg, Ijzer 14mg, Zink 15mg, Koper1mg, Molybdeen 150µg, Selenium 70µg, Jodium 150µg, Chroom 40µg, Mangaan 1mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biover
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, 6 tot 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biover Multivitamines

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biover Multivitamines

Zoals verwacht. Zeer snelle levering.

Maurice