Biover Sport Carnitin forte Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van carnitine in de vorm van tabletten. Ondersteunt het uithoudingsvermogen bij verhoogde sportinspanningen.

prijs apotheek: 14,99
13,49
Toepassing

Carnitine komt in de voeding voornamelijk voor in vlees en vis. Dit eiwit wordt ook door het lichaam aangemaakt en speelt een rol in het verbrandingsproces van vetzuren in de cel waarbij energie ontstaat. Sinds jaar en dag is het bij sporters bekend dat carnitine het uithoudingsvermogen ondersteunt bij (verhoogde) sportinspanningen. Biover Carnitin Forte bestaat enkel uit de natuurlijke vorm van L-carnitine, die ook de enige is met een biologische activiteit.
Dosering

Volwassenen: 2 à 4 tabletten per dag. Bij voorkeur 2 tabletten een uur voor het sporten en optioneel 2 tabletten bij het ontbijt. Te nemen in kuurvorm.
L-carnitine 500 mg.
Merk Biover
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Verhoogt het uithoudingsvermogen
Bevat L-carnitine
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!