Blink Intensive tears Unidosis 20x0,4ml

Unidosis 20x0,4ml
11,21 13,84
Op voorraad
11,21
-20%
prijs apotheek: 13,84 Je bespaart: -2,63
Oogdruppels in uni-doses die de ogen langdurig beschermen en intensief bevochtigen. Aangeraden voor mensen met zeer droge, geïrriteerde ogen. Handig om mee te nemen, en hygiënisch in het gebruik.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Je ogen ondervinden dagelijks hinder van milieuvervuiling en droge lucht, maar ook van vermoeidheid door lang te lezen of naar het computerscherm te staren. Deze omstandigheden kunnen een vermindering van het oogtraanvocht veroorzaken, waardoor de ogen ongemakkelijk droog, jeukerig of zelfs geïrriteerd aanvoelen. Blink Intensive Tears biedt je tal van voordelen aan: Duurzame verbetering van de natuurlijke hydratatie van de ogen. De comfortdruppels Blink Intensive Tears beschikken over een formule die de hydratatie van het oog gedurende meer dan 60 minuten vasthoudt. Meer comfort en dus ook bevredigender. 53 % van de gebruikers geven aan dat de comfortdruppels Blink Intensive Tears beter zijn dan de druppels die ze meestal gebruiken. Verbetering van de kwaliteit van het gezichtsvermogen. 48 % van de gebruikers van comfortdruppels Blink Intensive Tears geven aan dat na gebruik van slechts 21 dagen een verbetering van de kwaliteit van hun gezichtsvermogen kon worden geconstateerd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Polyethyleenglycol 400 (PEG 400), OcuPure conserveermiddel (natriumchloriet), natriumhyaluronaat, boorzuur, natriumboraat (decahydraat), natriumchloride, kaliumchloride, calciumchloride (dihydraat), magnesiumchloride, gezuiverd water.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Blink
Aflevervorm Unidosis
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Ogen Vermoeide ogen
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Keyword Anti-irritatie, Bevochtigend, Droge ogen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Laatste reviews en ervaringen met Blink Intensive tears