085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
20-06-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Uw huid weerspiegelt ook uw gezondheid

Geschreven door M. anti-age

Een gezonde huid wordt gekenmerkt door haar kwaliteit, haar integriteit, wat vooral tot uiting komt in haar stralendheid en gelijkmatigheid. Met ouder worden verliest de huid beetje bij beetje deze eigenschappen. Het welzijn van de huid is afhankelijk van 4 belangrijke functies: de fysieke barrière, de pigmentatie, de verdediging en de structuur.

16-02-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Uw dagelijkse booster om de huid te versterken

Reeds op jonge leeftijd zijn de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Er verschijnen fijne lijntjes die na verloop van tijd rimpels zullen vormen. Ook volumeverlies en verlies van dichtheid van de huid zijn na enige tijd zichtbaar. Om hier vroeg mee aan de slag te gaan, ontwikkelde Vichy de lijn Minéral 89. Uw dagelijkse booster om de huid te versterken.

08-04-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De eerste tekenen van ouderdom tegengaan

Geschreven door A. anti-age

De eerste zichtbare tekenen van huidveroudering zijn de rimpels. Om je huid er jonger te laten uitzien, moeten we deze aanpakken, maar ook de diepere lagen van de huid. Hier ontstaan de toekomstige rimpels, die met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. 

10-02-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een vollere huid in slechts 7 dagen

Geschreven door Lize anti-age huidverzorging huidverzorging

Huidveroudering is niet alleen te wijten aan het geleidelijke verlies van collageen, maar de huid wordt ook aangetast door externe omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-straling. Hierdoor is het steeds belangrijker geworden om formules te vinden die zowel effectief zijn tegen veroudering met een hoge tolerantie, alsook zacht voor de huid. 

14-03-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een anti-aginglijn speciaal ontworpen voor de gevoelige en kwetsbare huid

Geschreven door Claire

Welke vrouw heeft haar huid nog nooit aandachtig bekeken in de spiegel en de eerste tekenen van veroudering op haar gezicht opgemerkt? De tijd verstrijkt en onze huid herinnert ons er voortdurend aan.

12-10-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Kan een crème je er werkelijk jonger laten uitzien?

Elke vrouw die een bepaalde leeftijd bereikt, krijgt te maken met tal van onzekerheden. Je huid gaat langzaamaan beginnen veranderen. Ze wordt dunner, droger en verliest haar elasticiteit. Voor extra advies kan je ook bij onze apotheek terecht.

27-10-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De nieuwigheden van Nuxe Bio-Beauté

Jammer genoeg lijdt onze huid buiten wel onder verschillende agressies, voornamelijk luchtvervuiling. Voor een zuivere, verzorgde en beschermde huid kunnen we nu dus grijpen naar het Bio-Beauté gamma van Nuxe: zij hebben een lijn op de markt gebracht die de huid in alle zachtheid reinigt, ontschminkt en op deze manier dus bevrijdt van de vervuiling. Kom erbij, we gaan het je laten ontdekken!

 

01-01-2013 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Anti-age verzorging? Begin al op je 30ste

Geschreven door Natasha eucerin anti-age

Rond de leeftijd van 25 jaar zijn de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Er verschijnen fijne lijntjes die na verloop van tijd rimpels zullen vormen. Ook volumeverlies en verlies van dichtheid van de huid zijn na enige tijd zichtbaar.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.