085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
13-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Hoe vind je de beste SPF-handcrème?

Geschreven door Niels handen handcrème huidverzorging

Er wordt vaak genoeg benadrukt dat zonnecrème dé manier is om je huid te beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Daarbij ligt de focus op je gezicht en ledematen, maar er zijn een aantal zones waar we niet altijd aan denken: hals, oren, oogleden… en ook de handen. Door een goede handcrème uit te kiezen, kan je de huid van je handen weren tegen pigmentvlekken en huidkanker. Lees verder voor tips en factoren waar je op moet letten bij het uitkiezen van een geschikte SPF-handcrème.

15-07-2021 | Aandoeningen

Oorzaken en behandelingen voor hand psoriasis

Geschreven door Niels psoriasis handen

Het hebben van psoriasis betekent dat je regelmatig lotion moet op smeren, je flare-ups (opflakkeringen) moet verbergen én op zoek moet gaan naar de beste behandeling.

Het hebben van psoriasis op je handen is niet eenvoudig omdat je je handen regelmatig gebruikt. De psoriasisplekken kunnen barsten en bloeden als je je handen wast of gebruikt.

Gelukkig zijn er manieren waarop u uw aandoening draaglijker kunt maken. Lees meer over thuisverzorging en de oorzaken van hand psoriasis.

06-08-2020 | Algemeen welzijn

Het hoe en waarom van handen wassen tijdens Covid-19

Geschreven door Niels hygiëne corona handen

Het uitbreken van het coronavirus heeft heel wat veranderingen in ons dagelijks leven met zich meegebracht. We dragen steeds vaker een mondmasker en we proberen alles zo hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Dit alles om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

30-10-2019 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De beste oplossingen tegen een droge huid in de winter

Kou is zeker niet de beste vriend van onze huid. Het maakt hem gevoelig, droogt hem uit en verzwakt hem. Om de conditie van onze droge huid in de winter te verbeteren, volgt hier het beste advies van een dermatoloog.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.