085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
18-10-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De littekens van het leven herstellen

Geschreven door L. littekens Littekens verminderen

Littekens, groot of klein, zijn een universeel gezondheidsprobleem dat een impact kan hebben die verder gaat dan de huid. La Roche-Posay en zijn dermatologisch centrum zetten zich sinds het begin in om patiënten met ernstige huidaandoeningen te genezen. Dankzij de ervaringen met verschillende huidproblemen kan het merk zijn kennis over huidherstel uitbreiden en baanbrekende dermatologische oplossingen ontwikkelen die levens kunnen veranderen, zoals de gloednieuwe balsem cicaplast B5+.
 

04-08-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Kan je littekens voorkomen met siliconen of littekencrème?

Als je een wond hebt door te vallen of een operatie, kan je littekens voorkomen met bepaalde huidproducten. zowel littekencrème als siliconenproducten kunnen hierbij helpen. Lees hier hoe deze producten werken en hoe je ermee littekenvorming kan voorkomen.

13-09-2018 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Littekens: hoe zorg je ervoor dat ze minder zichtbaar zijn?

Heb je ook bij het minste wondje meteen littekens op je lichaam waardoor je armen en benen ware slagvelden lijken? Dit zou deels kunnen komen door een verkeerde verzorging van je wonden en de huidbeschadiging die erdoor ontstaat. Littekens ontstaan wanneer een huidbeschadiging dieper dan de bovenste huidlaag reikt.

12-04-2018 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Bescherm je littekens voor de zon

Geschreven door AR litteken littekens zonnen

De zon is terug en de zomer komt dichterbij, het moment dus om weer te zonnebaden! Je hebt er zeker en vast aan gedacht om een zonnecrème aan te brengen, maar heb je er ook aan gedacht om je littekens te beschermen? Hoe en waarom moeten we deze beschermen? Je vindt het antwoord in dit artikel.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.