085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
18-02-2022 | Algemeen welzijn

15 oorzaken van vermoeidheid

Geschreven door Niels vermoeidheid slaapproblemen nachtrust

Slaap is enorm belangrijk voor onze gezondheid. Het beïnvloedt zowel de fysieke als de mentale gezondheid en is essentieel om goed te kunnen functioneren. Heb je last van vermoeidheid en weet je niet goed waar je de oorzaak moet zoeken? Lees hier wat zoal de oorzaken van vermoeidheid kunnen zijn. 

18-02-2022 | Algemeen welzijn

10 mogelijke oorzaken van nachtzweten

Geschreven door Niels nachtrust zweten nachtzweten

Heb je veel last van overmatig zweten in je slaap? Dat is erg vervelend en kan mogelijk je slaap verstoren. Je kan dus best de oorzaak zo snel mogelijk achterhalen. Afhankelijk van wat de oorzaak is, kan je arts je een behandeling voorschrijven. Soms is er weinig aan te doen en kan je alleen maar het zweten proberen te beperken. Lees hier wat de mogelijke oorzaken van nachtzweten zijn en wat je er zelf aan kunt doen.

09-02-2022 | Algemeen welzijn

25 tips voor een goede nachtrust met een verstopte neus

Geschreven door Niels congestie slaapproblemen neus vrijmaken

Een verkoudheid is een milde, maar irritante aandoening. Een van de meest vervelende symptomen een verstopte neus. Je hebt moeite met ademen, moet constant snuiten en hebt moeite met slapen. Een goede nachtrust is belangrijk om van je verkoudheid af te raken, dus is het belangrijk dat je je verstopte neus zo veel mogelijk inperkt. Lees hier wat je zelf kunt doen tegen een verstopte neus die je slaap verstoort.

06-02-2020 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

5 tips tegen huidveroudering

Je huid is geen uitzondering. Naarmate je ouder wordt, zal de huid minder soepel aanvoelen en kunnen er zelfs rimpels of kraaienpootjes ontstaan. Voor vele mensen is het een ware nachtmerrie om hun huid te zien verouderen. Je ziet er namelijk snel een stuk ouder uit met enkele rimpels op je voorhoofd. Gelukkig genoeg kan je preventief enkele stappen nemen om je huid minder snel te laten verouderen.  

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.