085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
30-06-2022 | Algemeen welzijn

10 manieren om af te koelen bij warm weer

Geschreven door Niels hitte warm weer warmte

Ben jij iemand die niet goed tegen de hitte kan? Of weet je niet wat te doen bij een hittegolf? Het is niet alleen aangenaam, maar ook belangrijk voor je gezondheid om je lichaamstemperatuur onder controle te houden bij warm weer. Zo slaap je beter, maar kan je bijvoorbeeld ook een hitteslag voorkomen. Lees hier de tips over hoe je het beste kan afkoelen tijdens de zomermaanden.

22-02-2022 | Aandoeningen

Hoe kan je een zonnesteek bij je baby of kind herkennen?

Geschreven door Niels zonnesteek oververhitting warm weer

We worden allemaal vrolijk wanneer de zomer er eindelijk is en we met onze kinderen kunnen genieten van het mooie weer. Toch moeten we altijd de gevaren van hogere temperaturen en langdurige blootstelling aan zonlicht in het achterhoofd houden. Kinderen kunnen oververhit raken en een zonnesteek krijgen, maar hoe herken je dat? Lees hier alles over de symptomen en wat je moet doen als je kind een zonnesteek heeft.

09-02-2022 | Algemeen welzijn

10 gezondheidsklachten die je kan hebben bij warm weer

Geschreven door Niels hitte zonnesteek warm weer

Warm weer is fijn! Je kan gezellig buiten iets gaan doen en je wordt er goedgezind van. Toch moeten we in het achterhoofd houden dat hitte ook gevaarlijk kan zijn voor ons lichaam. Wanneer de temperatuur stevig omhooggaat, hoor je dan ook meer gezondheidsklachten. Lees hier de meest voorkomende klachten en aandoeningen bij warm weer en wat je ertegen kunt doen.

21-08-2018 | Sport en vitaliteit

Wat zijn onmisbare voorzorgen als je wilt gaan sporten in warm weer?

De zomer is erg zonnig en erg warm! Voor degenen die op vakantie zijn is het schitterend! Maar voor sportievelingen is het beter om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om een ​​zonnesteek te voorkomen. Het is inderdaad van essentieel belang om meer te drinken, vochtverlies te compenseren en de juiste tijd en plaats te kiezen als je wilt blijven sporten in de hitte.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.