085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Boiron Calendula Druppels 60ml

Boiron Calendula Druppels 60ml

Druppels 60ml
13,41 14,90
Op voorraad
13,41
-10%
prijs apotheek: 14,90 Je bespaart: -1,49
Voedingssupplement op basis van een hydroalcoholische oplossing van calendula, rijk aan flavonoïden en carotene. Draagt bij tot de goede werking van het spijsverteringsstelsel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Met weldaden van Goudsbloem die tijdens de eerste lentedagen openbloeit. In het Frans wordt Calendula ook "de verloofde van de zon" genoemd.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met dedoseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 345 mg Goudsbloem-extract.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hydroalcoholisch extract van de bovengrondse delen met bloeiwijzen van Goudsbloem (alcohol, water, Calendula officinalis L.). Alcohol 55%.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Boiron
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Calendula
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Boiron Calendula