085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Boiron Drainage muizenoor Druppels 60ml

Druppels 60ml
14,36 15,95
Op voorraad
14,36
-10%
prijs apotheek: 15,95 Je bespaart: -1,59
Voedingssupplement op basis van een hydroalcoholisch extract van muizenoor in de vorm van een oplossing voor inwendig gebruik, draagt bij tot een goede werking van de eliminatiefuncties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

"Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Muizenoor ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam, stimuleert de eliminatie van water en giftige stoffen. Bevordert de goede werking van de urinewegen. Bevat flavonoïden en fenolen."

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Waterophoping.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met dedoseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670 mg Pilosella-extract.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hydroalcoholisch extract van de gehele bloeiende plant van Pilosella (alcohol, water, Hieracium pilosella L.). Alcohol 65%.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Boiron
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Bevat Muizenoor
Aangewezen bij Waterophoping
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Boiron Drainage muizenoor