085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Boiron Harpagofytum gewrichten Druppels 60ml

Druppels 60ml
14,36 15,95
Op voorraad
14,36
-10%
prijs apotheek: 15,95 Je bespaart: -1,59
Voedingssupplement op basis van een hydroalcoholische oplossing van duivelsklauw in de vorm van een drinkbare oplossing, ter ondersteuning van de flexibiliteit en mobiliteit van pezen en gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Harpagopfytum ondersteunt de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en pezen. Bevat harpagosiden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stijve pezen en gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 5 ml 1 tot3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1400mg Harpagophytum extract.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hydroalcoholisch extract van de secunaire wortelknol van Harpagofytum (alcohol, water, Harpagophytum procumbens (Burch.) DC.). Alcohol 45%.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Boiron
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Bevat Duivelsklauw
Aangewezen bij Gewrichtspijn
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Boiron Harpagofytum gewrichten

Als je last hebt van hoge bloeddruk, maag- en/of darmzweren en galstenen kan je best geen supplement gebruiken met duivelsklauw. Ook diabetes patiënten moeten opletten omdat duivelsklauw een invloed op de suikerspiegel kan hebben. Verder is het ook niet aan te raden tijdens de zwangerschap.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Boiron Harpagofytum gewrichten