085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Granulen
  • Boiron Hypericum Perforatum 7CH Granulen 1 stuks

Boiron Hypericum Perforatum 7CH Granulen 1 stuks

Granulen 1 stuks
5,37
Op voorraad
5,37
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze

Boiron Hypericum Perforatum 7CH is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden. Indien een geneesmiddel wordt afgeleverd met een meetinstrument (spuit, pipet, maatje), wordt aangeraden om GEEN ander meetinstrument te gebruiken dan hetgeen bij dit geneesmiddel wordt geleverd.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Boiron Hypericum Perforatum 7CH

Sint-Janskruid kan een invloed hebben op hoe het lichaam de chemo afbreekt. Hierdoor kan het effect van de chemo kleiner of juist groter worden, afhankelijk van het soort chemo dat je krijgt. Beide gevallen zijn ten stelligste te vermijden dus het gebruik van Sint-Janskruid is sterk afgeraden tijdens je chemobehandeling.

Sint-Janskruid kan een invloed hebben op hoe het lichaam de hormoontherapie afbreekt. Hierdoor kan het effect van de therapie kleiner of juist groter worden, afhankelijk welke hormoontherapie je krijgt. Beide gevallen zijn ten stelligste te vermijden dus het gebruik van Sint-Janskruid is sterk afgeraden tijdens je hormoonbehandeling.

Sint-Janskruid kan de werking en de afbraak van medicatie dat gebruikt wordt tijdens een operatie, beïnvloeden. Stop dus zeker 2 weken voor je chirurgische ingreep indien je voedingssupplementen met Sint-Janskruid gebruikt.

Het is niet aangewezen om supplementen met Sint-Janskruid te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.