085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Boiron MagneNight Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
13,90
Op voorraad
13,90
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 capsules per dag, 's avonds voor het slapen gaan in te nemen met een beetje water.

Kuur van 15 dagen, te herhalen indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 capsules: Melisse extract (Melissa officinalis L.) 400mg, Druivenpitextract (Vitis vinifera L.)  100mg, Magnesium (Magnesiumcarbonaat) 57mg.
Formule zonder bewaarmiddelen - Glutenvrij - Geschikt voor veganisten

Boiron MagneNight is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.