085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Boiron Toverhazelaar zware benen Druppels 60ml

Druppels 60ml
13,41 14,90
Op voorraad
13,41
-10%
prijs apotheek: 14,90 Je bespaart: -1,49
Voedingssupplement op basis van een hydroalcoholisch extract van hamamelis in de vorm van een oplossing voor inwendig gebruik, draagt bij tot een goede microcirculatie van het bloed en verminderd het gevoel van vermoeide en zware benen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

"Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Toverhazelaar draagt bij tot een goede microcirculatie van het bloed en verminderen het gevoel van zware en vermoeide benen. Toverhazelaar bevat tannines."

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zware benen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met dedoseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg Hamamelis-extract.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hydroalcoholisch extract van bladeren en schors van Toverhazelaar (alcohol, water, Hamamelis virginiana L.). Alcohol 55%.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Boiron
Aflevervorm Druppels
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Zware benen
Type vaatwandprobleem Zware benen
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder alcohol? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Boiron Toverhazelaar zware benen