Borostyrol Mondgel 12ml

8,91 9,90
8,91
-10%
prijs apotheek: 9,90
Op voorraad
Medisch hulpmiddel op basis van 0,5% hyaluronzuur met laag molecuulgewicht, in de vorm van een mondgel met muntsmaak. Voor het sneller genezen en behandelen van aften, mondwondjes en geïrriteerd tandvlees. Helpt de pijn lokaal te verlichten door het vormen van een beschermlaag. Prikt niet en geeft geen irritatie. Mag gebruikt worden vanaf 3 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De gel vormt een beschermende laag over de wondjes in de mond. Verlicht de aangetaste zonde, beschermt en hydrateert het weefsel, wat de littekenvorming bevordert en bijdraagt aan de regeneratie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Aften, geïrriteerd tandvlees, kleine wondjes in de mond.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng met een wattenstokje of een propere vinger een laagje gel aan in de mond waar nodig. In geval van tandvleesontsteking masseer je de gel best in op het tandvlees, zodat deze ook tussen de tanden terechtkomt. Breng minstens 3 maal per dag aan, liefst na de hoofdmaaltijden en na het tandenpoetsen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eau, Polyvinyl Pyrrolidone, Sorbitol, Glycérine, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Arôme, Hyaluronate de Sodium, Benzoate de Sodium, PVM/MA Copolymère.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Borostyrol
Aflevervorm Mondgel
Type product Medisch hulpmiddel
Type mondhygiëne Verzorging voor aften
Verzorging van Mond
Aangewezen bij Aften, mondwondjes, Gevoelig tandvlees
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Munt
Keyword Mondaandoeningen, Wondhelend
Ontsmettend? not available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Borostyrol