085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

CalciMag VitD3 500 citroen Kauwtabletten 60 stuks

Kauwtabletten 60 stuks
15,13 16,81
Op voorraad
15,13
-10%
prijs apotheek: 16,81 Je bespaart: -1,68
Voedingssupplement op basis van calcium, magnesium en vitamine D3, in de vorm van kauwtabletten met citroensmaak en zoetstof. Helpt om het beendergestel en gebit te onderhouden en gaat verzwakking tegen. Magnesium gaat zorgen voor een betere opname van calcium.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Calcimag® is een verbeterde formule van calciumcarbonaat en vitamine D3 plus magnesium. Het helpt om het bottenstelsel en het gebit te onderhouden, alsook een verzwakking ervan tegen te gaan. De toevoeging van magnesium is vernieuwend! Het zorgt ervoor dat uw calcium beter wordt opgenomen en beter wordt afgezet op de juiste plaats. Een bijkomend voordeel is dat magnesium ook een positief effect heeft op de aanmaak en activatie van VitD3. Bovendien ondersteunt Calcimag het opnemen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium in het lichaam.De basis van veel meer! Dankzij de meest eenvoudige inname van 1 per dag (ofwel volgens doktersadvies) heeft U uw bestaand product op 5 essentiële punten verbeterd! tekort aanvullen-betere opname-betere afzet-1 inname-1 product.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 kauwtabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calciumcarbonaat 500mg, Magnesium 225mg, Vitamine D3 (cholecalciferol) 400UI, Magnesiumzouten van vetzuren, Silicium dioxide, Aspartaam, Mannitol, Sorbitol en Citroen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sanifort
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Smaak Citroen
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met CalciMag VitD3 500 citroen