085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Caya Pessarium 1 stuks

1 stuks
34,67 36,50
Op voorraad
34,67
-6%
prijs apotheek: 36,50 Je bespaart: -1,83
Hormoonvrij anticonceptiemiddel, eenvoudig, betrouwbaar en 2 jaar lang te gebruiken.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hormoonvrij anticonceptiemiddel

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Indien mogelijk gebruik je de eerste maand je huidige anticonceptie samen met Caya. Zo raak je vertrouwd met het gebruik van Caya, dit vergroot de betrouwbaarheid.

- Pak het Caya pessarium met schone handen uit de verpakking en was het vóór het eerste gebruik met water en zeep.
- Voordat je het Caya pessarium inbrengt (dit kan al 2 uur voordat je gemeenschap hebt), breng je eerst een hoeveelheid zaaddodende gel (Caya gel), ter grootte van een hazelnoot, aan op het siliconenmembraan van het samengevouwen pessarium.
- Kies een voor jou comfortabele lichaamshouding: gehurkt, liggend of staand met één been omhoog.
- Houd het Caya pessarium met één hand vast. Leg daarbij duim en wijsvinger op de gripnoppen op de rand. De pijl wijst in de richting van je lichaam.
- Met je vrije hand open je de schaamlippen. Breng het pessarium langs de achterste schedewand zo diep mogelijk de schede in.
- Nu controleer je met een vinger of de baarmoedermond is bedekt door het membraan van het Caya pessarium. Kun je de baarmoedermond door het membraan voelen? (Deze voelt hetzelfde aan als de punt van een neus.) Ja, dan ligt het goed.
- Na de geslachtsgemeenschap moet het Caya pessarium minimaal 6 uur in de schede blijven zitten. Draag het echter nooit langer dan 24 uur zonder onderbreking.
- Voor het verwijderen grijp je met een vinger in de schede en trek je het Caya pessarium er aan de vingergreep uit.
- Reiniging en verzorging van het Caya pessarium: na het verwijderen wassen met water en zeep en laat het aan de lucht drogen. Bewaar het Caya pessarium in het originele doosje. Dit beschermt het tegen invloeden van buitenaf.
- Controleer vóór elk gebruik uw Caya pessarium op gaten en scheuren. Let erop dat je het niet beschadigt met uw vingernagels.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Caya
Type product Medisch hulpmiddel
Type Pessarium
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Caya Pessarium