085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Centrum Men Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
15,21 19,50
Op voorraad
15,21
-22%
prijs apotheek: 19,50 Je bespaart: -4,29
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten, speciaal samengesteld aangepast aan de behoeftes van mannen vanaf 18jaar. Draagt bij tot een goed energie niveau, weerstand, concentratie en spiermassa.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Centrum bevat een unieke en complete samenstelling (“van A tot Zink”)  vitaminen en mineralen. Voor de specifieke behoeften van de man met extra vitamines B, ijzer, jood en zink voor het verminderen van vermoeidheid en behoud van sterke botten, vitamine C, Seleen en zink voor een goede werking van het immuunsysteem en Calcium, magnesium en vitamine D voor het behoud van de spieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Energie, weerstand, concentratie en spieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag  's morgens bij de maaltijd.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Centrum
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Centrum Men

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Centrum Men