085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Centrum Women 50+ Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
15,41 19,50
Op voorraad
15,41
-21%
prijs apotheek: 19,50 Je bespaart: -4,09
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten, speciaal aangepast aan de behoefte van vrouwen vanaf 50jaar. Draagt bij tot meer vitaliteit, een goede weerstand, behoud van sterke botten en normaal werkend hormonaal systeem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Centrum bevat een unieke en complete samenstelling (“van A tot Zink”)  vitaminen en mineralen. Voor de specifieke behoeften van vrouwen vanaf 50 jaar met extra ijzer, vitamines B en magnesium voor het verminderen van vermoeidheid, vitamine D en K voor het behoud van sterke botten, vitamine C, Seleen en zink voor een goede werking van het immuunsysteem en vitamine B6 dat bijdraagt tot het reguleren van de hormonale activiteit. 

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitaliteit, weerstand, beendergestel, hormonaal systeem.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet, 's morgens bij het eten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Centrum
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Centrum Women 50+

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Centrum Women 50+