085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Ch-Alpha ampullen voordeelbundel Ampullen 1 stuks

9 reviews
Ampullen 1 stuks
82,33 106,92
Op voorraad
82,33
-23%
prijs apotheek: 106,92 Je bespaart: -24,59
Bestel nu 3 stuks Ch-Alpha ampullen, aan een voordelige prijs.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk ChAlpha
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen, Overige, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ch-Alpha ampullen voordeelbundel

Ik heb 2 dozen, dat zijn 6 dozen... ik bestel deze of de plus... nooit zonder blijven... je bent de beste in wat je doet... ga zo door... fijne kerst en gelukkig nieuwjaar... laat 2021 beter zijn...

Oli

Ik gebruik dit product al jaren en heb er heel veel succes mee gehad, het is makkelijk in te nemen en smaakt heel goed. De ietwat hoge productprijs is het waard voor mijn gezondheid!

Patricia Winheim

Als ik u 10 sterren kan geven, had ik een voetbediening en de drs zei dat ik 6 maanden nodig had om ok.my zuster te zijn, ze is een dr die me het product aanbeveelt, dus ik ben op mijn voeten na 2 weken.i zal het product opnieuw kopen en dank u wel.

Olgica Bosiljanova

Aanbevolen door een vriend voor mijn enkel toen ik een operatie had. Ik ben dit product de laatste 2 jaar dagelijks blijven gebruiken. Ook goed voor mijn huid. Prijs is ook goed.

Jenny Beard

Ik voel al een verschil na een paar weken. Om nog maar te zwijgen van de prijs, die 5 keer goedkoper is dan in mijn thuisland, plus het was aan mijn deur in slechts 4 dagen. Het wachten waard, wort de prijs. Zou zeker aanraden.

Slavica

Het voelen van een aantal goede resultaten al na het gebruik voor twee weken

Marek Hečko

Via mijn zoon en sporter het product aangeraden gekregen. Na anderhalve maand merk ik dat mijn knie beter en soepeler gaat bewegen. De pijn van de slijtage wordt minder. Een hele vooruitgang en verlichting, geeft een heerlijk gevoel. Dit product kan ik van harte aanbevelen en tevens een snelle en prima levering.

Harry van No

Perfect. Ik was op zoek naar het product in mijn land, maar de prijs is hier erg hoog. Ik bestelde hier de CH Alpha voor 33% lagere prijs en de levering was gratis.

Roman Ágh

Een vriend vertelde me over dit product nadat ik twee jaar geleden gediagnosticeerd was met Spondose. Het vooruitzicht was dat ik voor altijd op krukken en sterke pijnstillers had gezeten. Na twee maanden op CH Alpha +, geen krukken, geen pijnstillers en geslaagd voor het hervatten van het duiken. Ik neem het nog steeds een paar weken per keer. Ik vond Viata-Shop een zeer goede leverancier. Ze hebben een snelle levering, goede verpakking en hun prijzen zijn lager dan andere leveranciers. Ik kan ze van harte aanbevelen, en natuurlijk het product.

John Davies