085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

CitroBiotic plus Vloeibaar 50ml

Vloeibaar 50ml
16,27 17,50
Op voorraad
16,27
-8%
prijs apotheek: 17,50 Je bespaart: -1,23
Voedingssupplement op basis van biologisch pompelmoespittenextract en vitamine C, met een hoog gehalte aan bioflavonoïden. Versterkt de natuurlijke weerstand en vitaliteit.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Versterken van de immuniteit en de vitaliteit.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Biologisch pompelmoespittenextract 83%, vitamine C 3,75%. Gehalte aan bioflavonoïden 600 mg/100 ml. Dit is een biologisch product zonder alcohol, benzethonium, triclosan, en pesticides.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Citrobiotic
Aflevervorm Vloeibaar
Gamma Be-Life Citrobiotic
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Overige samenstellingen
Doelgroep Man, Veganist, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Agrum
Keyword Vitaliteit, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over CitroBiotic plus

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met CitroBiotic plus