Clinutren Mix Kalfsvlees met Broccoli NF Zakjes 6x75gr

9,59 10,65
9,59
-10%
prijs apotheek: 10,65
Op voorraad
Specifieke dieetvoeding voor medisch gebruik, in de vorm van een gemengd gerecht, in poedervorm. Calorierijk en eiwitrijk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Mondelinge klinische voeding voor volwassen patiënten voor voedingsbehoeften in geval van ondervoeding of risico op ondervoeding, ter vervanging van het hoofdgerecht. Geschikt voor mensen met kauwproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Los de inhoud van een zakje van 75 g op in 140 ml water voor het bereiden van een portie van 215 g gereconstitueerd product, volg een van de volgende bereidingswijzen. Met kokend water: Giet de inhoud van een zakje Clinutren Mix in een kom. Giet het kokend water langzaam bij het poeder en roer zachtjes tot het mengsel de gewenste consistentie van een puree heeft bereikt. Afdekken en 5 à 6 minuten laten rusten. Opnieuw roeren. Clinutren Mix is klaar voor gebruik. Direct na bereiding serveren. In de magnetron:. Giet Clinutren Mix bij het koude water en roer. Voor één portie, verwarm op een gemiddelde van 500 W gedurende 1min30 à 2 minuten. Uit de magnetron halen en opnieuw roeren. Clinutren Mix is klaar voor gebruik. Direct na bereiding serveren. Door meer of minder water te gebruiken kunt u de dikte (consistentie) aanpassen. De portie dient aangepast te worden volgens medische aanbevelingen, leeftijd, behoeften en conditie van de patiënt. Pas de consistentie van Clinutren Mix aan aan de mate van slik- en kauwvermogen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Clinutren® Mix mag niet als enige krachtbron gebruikt worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Clinutren
Aflevervorm Zakjes
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend
Aangewezen bij Kauw- en slikproblemen
Smaak Groenten
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Clinutren Mix Kalfsvlees met Broccoli NF