085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Coban 2 lite kit 2 stuks

2 stuks
19,88 30,59
promo
van 01/08/2022 tot 30/09/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
19,88
-35%
prijs apotheek: 30,59 Je bespaart: -10,71
Dit systeem is aangewezen voor de therapeutische compressie bij de behandeling van de volgende aandoeningen: ulcus cruris venosum, lymfoedeem en andere klinische aandoeningen waarvoor compressie gewenst is.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Compressiesysteem in twee lagen voor een enkel/arm, ontwikkeld om te voorzien in een doeltreffende, therapeutische compressie met gereduceerde rustdruk. Het systeem bestaat uit twee latexvrije zwachtels. De eerste zwachtel bestaat uit een comfortabele polyurethaanfoam en een cohesieve toplaag. De tweede zwachtel is een cohesieve zwachtel die ontwikkeld is voor een doeltreffende compressie voor de behandeling van o.a. veneuze ulcera.   Nadat beide zwachtels aangebracht zijn, vormen ze één geheel en wordt de kans op afzakken aanzienlijk gereduceerd. Dit compressiesysteem is bedoeld voor eenmalig gebruik en mag tot zeven dagen gedragen worden.

Toepassing

Dit systeem is aangewezen voor de therapeutische compressie bij de behandeling van de volgende aandoeningen: ulcus cruris venosum, lymfoedeem en andere klinische aandoeningen waarvoor compressie gewenst is.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng het compressiesysteem in twee lagen aan met de voet in dorsoflexie (voet in een hoek van 90°). Breng de 1ste zwachtel (comfortlaag) aan met de foamzijde op de huid en gebruik net genoeg spanning om de vorm van het been te kunnen volgen, met zo min mogelijk overlapping. Deze techniek voorziet in een dunne laag die comfortabel is voor de patiënt en gewrichtsbeweging toelaat.   De 2de zwachtel (compressielaag) is ontwikkeld om onder volledige spanning aan te brengen. Als minder compressie gewenst is, kan het met minder compressie aangebracht worden.  Het compressiesysteem mag met een verbandschaar worden verwijderd of door de banden af te wikkelen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Het te strak aanbrengen van dit product kan circulatieproblemen veroorzaken. Controleer de huid regelmatig op tekenen van kleurverandering, pijn, tintelingen of zwelling. Als deze symptomen optreden, moet u het verband verwijderen en een beroep doen op een deskundige.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Coban
Type product Steunverband, Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Kleefwindel
Keyword Steun

Laatste reviews en ervaringen met Coban 2 lite kit