085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Cogniton Plus energie 140mg LA Capsules 90 stuks

1 reviews
Capsules 90 stuks
44,99 49,99
Op voorraad
44,99
-10%
prijs apotheek: 49,99 Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van fosfatidylserin, ginkgo biloba, guarana, zink, vitamine B5 en B12 in de vorm van capsules met verlengde werking. Ondersteunt de concentratie., gaat vermoeidheid tegen en geeft extra energie tijdens drukke momenten. Dankzij de hoge dosering en de verlengde werking is 1 inname per dag voldoende voor een goede concentratie en extra energie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Cogniton plus energy 140mg LA is speciaal ontworpen voor studenten en actieve mensen die hun concentratie op volle toeren willen laten draaien om in tijden van stress en een drukke agenda zo efficiënt mogelijk te presteren. Denk maar aan de examens of een drukke periode op het werk. Daarvoor zijn er ingrediënten toegevoegd die ons meer energie kunnen geven en de vermoeidheid kunnen helpen verminderen: Namelijk Vitamine B5, B12 en Guarana.

Deze speciale versie van Cogniton bevat net zoals de Cogniton focus 280mg LA de nieuwe Ginkgosome techniek. Ook deze cogniton geniet dus van een lange werking en betere opname van de actieve ingrediënten.

Dankzij de hogere energetische formule is het de ideale bondgenoot voor actieve mensen en studenten.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Concentratie, vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 capsules per dag.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Cogniton
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginkgo Biloba, Guarana, Overige, Vitamine B12, Vitamine B5, Zink
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Cogniton Plus energie 140mg LA

door de apotheek aangeraden voor mijn studenten thuis. kunnen langer studeren zonder vermoeid te geraken. Zelf genomen tijdens een lange autorit, werkte best goed. Geen vieze energiedrankjes meer voor mij

Greet