085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Collutabs Honing citroen Zuigtabletten 36 stuks

Zuigtabletten 36 stuks
6,89
Op voorraad
6,89
Geneesmiddel op in de vorm van zuigtabletten met honing citroensmaak. Aangewezen voor het lokaal behandelen van keelpijn, ontsmetten de mond en keelholte. Geschikt vanaf 12jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Collutabs bevat amylmetacresol en 2,4-dichloorbenzylalcohol - beide antiseptica, en lidocaïne hydrochloride - een lokaal verdovingsmiddel voor de keel. Het is aangewezen voor lokale verlichting van symptomen van keelpijn bij volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Keelpijn.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar: één zuigtablet langzaam laten oplossen in de mond elke 2 tot 3 uur, met een maximum van 8 zuigtabletten over een periode van 24 uur.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Lidocaïne hydrochloride 2,00 mg, Amylmetacresol 0,60 mg, 2,4-dichloorbenzylalcohol 1,20 mg

De andere stoffen in dit middel zijn: Muntolie, gedeeltelijk gedementholiseerd, Chinolinegeel (E104), Natriumsaccharinaat (E954), Wijnsteenzuur (E334), Sucrose, Vloeibare glucose, Zonnegeel (E110), Citroenessence, Honingsmaak.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Collutabs
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type keelproblemen Pijn
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Citroen, Honing
Specifiek voor Keel
Werkzaam bestanddeel Amylmetacresol, Dichlorobenzylalcohol, Lidocaïne
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? available
Zonder suiker? not available

Collutabs Honing citroen is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.