085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Colman Souverain Tabletten 1000 stuks

Tabletten 1000 stuks
82,56 86,00
Op voorraad
82,56
-4%
prijs apotheek: 86,00 Je bespaart: -3,44
Voedingssupplement voor duiven:- Voorbereiding en in conditie brengen van duiven voor het koppelen. - Jongen vanaf de 8ste dag: ontwikkeling van een stevig beendergestel. Stimuleert de eetlust en de spijsvertering.- Wedstrijden en herstel: levert energiereserve en kracht.- Rui: aanvulling voor het bekomen van sterke, goed gestructureerde en vollere pluimen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voorbereiding en in conditie brengen van duiven voor het koppelen.  Jongen vanaf de 8ste dag: ontwikkeling van een stevig beendergestel. Stimuleert de eetlust en de spijsvertering. Is essentieel voor een evenwichtige ontwikkeling van het zenuwstelsel, de hersenen en het oriëntatievermogen. Wedstrijden en herstel: levert energiereserve en kracht. Het stimuleert de hersenfuncties, de zenuwen en de spieren, het verhoogt de fysieke mogelijkheden van de duiven. Rui: aanvulling voor het bekomen van sterke, goed gstructureerde en vollere pluimen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 pil 's morgens en 's avonds gedurende 7 dagen. Bij voorbereiding op een wedstrijd mag de dosis verdubbeld worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine B 1 1 mg, vitamine B 2 0,8 mg, vitamine B 6 0,8 mg, vitamine B 3 1 mg, vitamine B 12 1 µg, vitamine E 2,5 mg, sojalecithine 30 mg, gedroogd extract van rabarber 1 mg, gedroogd extract van Aloe 2 mg, gedroogd extract van cola 5 mg, gedroogd extract van gentiaan 10 mg, gedroogd extract van fenegriek 6 mg, essentiële olie van jenever 2 mg, essentiële olie van anijs 4 mg, was, sojaolie, gelatine, glycerine, titaanoxide, ijzeroxide pro capsula pilula una 300 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Colman
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type voer Voedingssupplement
Type dier Duiven

Laatste reviews en ervaringen met Colman Souverain