085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Compeed Blaren small 6 stuks

2 reviews
6 stuks
7,10 8,00
Op voorraad
7,10
-11%
prijs apotheek: 8,00 Je bespaart: -0,90
Voor kleine blaren aan de hiel of aan de zijkant van de voet. Onmiddellijke vermindering van pijn en druk. Snelle genezing en bescherming tegen wrijving.Houdt perfect voor meerdere dagen, hetgeen een snelle regeneratie van de huid bevordert.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Hydrocolloïde pleisters, waarvan de binnenlaag is samengesteld uit een hypoallergene, klevende substantie die het vocht van de wondcellen absorbeert en tegelijk de huid laat ademen. De buitenzijde van de pleister is bedekt met een filmlaag in polyurethaan. Deze laag laat geen water, onzuiverheden of bacteriën door. Dankzij zijn hydraterende samenstelling voorkomt Comfeed korstvorming bij snij- en schaafwonden. Door versoepeling van de huid worden likdoorns tussen de tenen en eeltknobbels op de voetzool verzacht en kunnen die zo gemakkelijker worden verwijderd.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor het aanbrengen: zorg ervoor dat de huid schoon en droog is en geen crème bevat. Rek Compeed tijdens het aanbrengen niet uit. Na het aanbrengen: verwarm Compeed gedurende een minuut met de handpalm om een maximale hechting te bekomen. Om Compeed te verwijderen: Compeed blijft het best op de wond tot hij niet meer hecht en vanzelf loskomt. Wilt u hem toch verwijderen, trek hem dan niet naar boven, maar maak hem voorzichtig los, parallel met de huid.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Compeed
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Voor blaren
Keyword Blaren, Verlicht snel
Type voetverzorging Voor blaren
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Steriel? not available
Waterresistent? available

Laatste reviews en ervaringen met Compeed Blaren small

Zeer goede blarenpleister

Sarah

Perfect voor dansersblaren, dit is het enige merk dat werkt.

Ana