085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Comprinet Pro Kniekous maat 2 2 stuks

1 reviews
2 stuks
36,68 43,41
Op voorraad
36,68
-16%
prijs apotheek: 43,41 Je bespaart: -6,73
Anti-emboliekous ter preventie van diepe veneuze trombose. Rekt in de lengte en de breedte. Latexvrij, zacht textiel en verdraagzaam voor de huid. Omtrek enkel: 19-24,5 cm; Omtrek kuit: 30-38.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Anti-emboliekous tot aan de knie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Comprinet pro
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Soort Kniekous
Type kous Anti-emboliekousen
Doelgroep Man, Vrouw

Meest gestelde vragen

over Comprinet Pro Kniekous maat 2

Ccl staat voor de compressieklasse van de steunkousen. Hoe hoger het ccl-getal, hoe meer druk of compressie de steunkousen uitoefenen. 

Er bestaan verschillende drukklassen van compressiekousen. Hoe hoger de klasse, hoe groter de druk die de compressiekousen uitoefenen. Compressiekousen van klasse 1 (ccl1) worden bijvoorbeeld gebruikt ter preventie van spataders of bij last van vermoeide benen. Compressiekousen van klasse 4 (ccl4) daarentegen worden gebruikt bij ernstige aandoeningen van de aders. 

De keuze van compressiekousen is niet alleen afhankelijk van de klachten die je hebt. Ook je fysieke toestand zoals je mobiliteit, lichaamskracht en andere aandoeningen worden bekeken om de juiste keuze te maken. Voor de juiste keuze van compressiekousen ga je dus best naar de huisarts.


Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Comprinet Pro Kniekous maat 2

Heerlijke kous tegen spataderen. Vooral met zomers weer fijn om te dragen. Kwaliteit is erg goed. Kous doet precies wat nodig is.

Jetty Kiewiet