085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Concap Energygel 40g Gelstick 1 stuks

1 reviews
Gelstick 1 stuks
1,80
Op voorraad
1,80
Energiegel met snelle suikers, trage suikers, vitamines en mineralen voor directe energie tijdens de inspanning. Werking is voelbaar na ongeveer 8 minuten en geeft voor langere tijd energie. Smaakt lekker, voelt niet plakkerig in de mond en het is niet nodig om te drinken na inname. Je kan de gel zelfs nuchter gebruiken bij een snelle training of tijdens een loopwedstrijd. Perziksmaak
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruiken voor of tijdens de inspanning.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Concap
Aflevervorm Gelstick
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk
Bevat Overige
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Aansterkend, Energie, Inspanning, Sport, Weerstand
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Concap Energygel 40g

Getest op een fietstocht van 105 km in koel weer, is dit product een beetje moeilijk in te nemen zonder "overal te komen". Tenzij u gebruik maakt van een stop om het in uw mond te stoppen, de handschoenen aan te trekken en een paar voorzorgsmaatregelen te nemen om deze gel te openen.... Dat is de reden voor een nogal harde noot. Anders slikt en verteert hij zeer goed. Effectief.

Eric C.