085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Confort aid poeder Spray 150ml

6 reviews
Spray 150ml
22,49 24,99
Op voorraad
22,49
-10%
prijs apotheek: 24,99 Je bespaart: -2,50
Spray tegen jeuk en hinderlijke geuren, speciaal voor in gips en verpakte lichaamsdelen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Poederspray tegen reuk en geur onder gipsverband met flexibel spuitstuk. Is 4 à 6 uur actief en mag meerdere malen per dag aangewend. De koelende spray wordt op de jeukende huid aangebracht, verdampt en verfrist. Zo wordt de opbouw van irriterende hitte, vocht en jeuk vermeden. Een fijn laagje talk blijft op de huid achter, houdt ze droog en reduceert wrijving tussen gipsverband en huid. De onaangename geurtjes die kunnen ontstaan onder het gipsverband worden verdreven en vervangen door een aangename geur die lang aanhoudt. Niet aanbrengen op open wonden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Confort
Aflevervorm Spray
Type product Verzorgingsproduct
Effect Jeukstillend
Aangewezen bij Jeuk
Keyword Gips, Jeuk, Ontgeurend

Laatste reviews en ervaringen met Confort aid poeder

Sorry 15 euro verspild, hielp mijn zoon totaal niet, verdreef ook geen nare luchtjes, gewoon menthol talkpoeder doet meer.

Marianne

Het werkt maar heel even, en ik kom niet overal tussen omdat de plastic slangetjes te slap zijn iemand tips daarvoor

Jordy

Het is verfrissend en stilt de jeuk. Wel vindt ik er maar een kort effect aan zitten. De 4 uur zonder jeuk haal ik niet. Ook is de bus snel leeg.

Roswitha

Omdat mijn been in het gips zat en ik veel jeuk had dit product besteld. Het werkt erg verfrissend en jeukstillend. Ik had veel plezier gehad aan di product

Peter

deze spray besteld i.v.m. een gipscorset met pijp. Snelle levering en de spray is heel verfrissend, heerlijk met warme dagen. Door de spuitstukken kon ik goed de spray aanbrengen tussen dit grote gips. En bleef ik fris ruiken.

Renate

Werking van product is prima, Nadeel is dat je huid er erg door uitdroogde

Rik