085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Curcufen Forte Licaps 30 stuks

Licaps 30 stuks
23,81 26,45
Op voorraad
23,81
-10%
prijs apotheek: 26,45 Je bespaart: -2,64
Voedingssupplement op basis van kurkuma en boswellia extract en vitamine D in de vorm van licaps ter ondersteuning van de gewrichten en spieren. Geschikt voor volwassenen vanaf 18jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

1. Curcuma longa-extract uit de curcuma-wortelstok: dit is een krachtig antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. De actieve stoffen uit curcuma worden normalerwijze slecht opgenomen in het bloed. In CURCUFEN® Forte wordt gekozen voor een bio geoptimaliseerd curcuma-extract, deze wordt sneller en beter (tot 185x) in het bloed opgenomen dan curcumapoeder, waardoor de werking aanzienlijk verbetert.
2. Extract van Boswellia serrata - superieure opname van AKBA: Boswellia serrata helpt om de gewrichten soepel te houden. In CURCUFEN® Forte wordt gebruik gemaakt van het vloeibare NovaSOL®-extract om de opname van Boswellia serrata in het bloed te verhogen. Specifiek onderzoek heeft aangetoond dat de opname van AKBA - het sterkst werkende zuur uit hars van Boswellia serrata - tot 56x beter opgenomen wordt in vloeibare vorm.
3. Vitamine D3 draagt onder meer bij tot het behoud van de goede werking van de spieren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichten en spieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Intensieve kuur: 2 licaps in 1 inname per dag.
Onderhoudskuur: 1 licaps per dag.
Lactose en gluten vrij. Vegan, halal en koosjer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule: curcuminoïden 49,5mg, boswelliazuur 33mg, vitamine D3 5µg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet te gebruiken door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (bloedverdunners). Het advies van een arts dient te worden ingewonnen bij aandoeningen aan lever of gal of bij het gelijktijdig gebruik van medicijnen. Bij dagelijkse inname van geneesmiddelen is het aangeraden CURCUFEN® Forte niet tegelijkertijd in te nemen. Laat minstens 2 uur tussen de inname van CURCUFEN® Forte en geneesmiddelen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten
bereik van kinderen houden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Curcufen
Aflevervorm Licaps
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Kurkuma, Vitamine D
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Curcufen Forte