9,2 / 10
 • anoniem uit rotterdam schreef:
  supersnel
  ze zijn supersnel met het leveren van de producten
 • Jozina uit Sliedrecht schreef:
  Perfect
  Snel en goede prijs
 • Aatje uit Den Haag schreef:
  Prima service
  Snelle levering en prima service. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van de bestelling.

Dafalgan Pediatrie Siroop 150ml

Pijnstillend en koortswerend middel op basis van paracetamol, in de vorm van siroop. Voor kinderen onder de 10 jaar.

5,44
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Symptomatische behandeling van pijn en koorts.
De gebruikelijke dosis voor kinderen is 10 tot 15 mg/kg per 6 uur (40 tot 60 mg/kg/24 uur); bijgeelzucht wordt deze dosis gehalveerd. De maximumdosis die niet mag worden overschreden is 60 mg/kg/24uur. De te gebruiken dosering wordt aangepast aan het gewicht en de toestand van de patiënt.
Zoals alle geneesmiddelen kan DAFALGAN Pediatric bijwerkingen veroorzaken, maar ze komen niet bij iedereen voor. Informeer uw arts onmiddellijk als u tekenen van een allergische reactie opmerkt. De volgende bijwerkingen zijn gemeld tijdens het post-marketing toezicht, maar hun frequentie is niet bekend: Hematologische en lymfatische systeemaandoeningen - Trombocytopenie (daling van het aantal bloedplaatjes in het bloed),- Neutropenie (daling van het aantal neutrofielkorulocyten)-Leucopenie (daling van het aantal witte bloedcellen). Immuunsysteemaandoeningen - Anafylactische shock - Angio-oedeem (zwelling van de weefsels in het gezicht en de luchtwegen) - Overgevoeligheidsreactie (allergie) Hartaandoeningen - Hypotensie-Gastro-intestinale aandoeningen - Diarree - Buikpijn - Heftige aandoeningen - Verhoogde lever-enzymen - Huid- en onderhuidaandoeningen - Huid- en onderhuidse weefselaandoeningencutaan - Urticaria - Erythema (roodheid) - Huiduitslag (huiduitslag) - Onderzoeken (biologische tests) - Vermindering van INR (antistollingsmonitoringrapport) - Verhoging van INRS als u één van de als ernstig genoemde effecten opmerkt of als het kind ongewenste effecten heeft die niet in deze mededeling worden genoemd, informeer uw arts of apotheker.
Paracetamol 30mg/ml, macrogol 6000, vloeibare suiker, natriumsaccharine, kaliumsorbaat, karamel-vanille aroma, watervrij citroenzuur, gezuiverd water.
Gebruik nooit DAFALGAN Pediatrie - als het kind overgevoelig (allergisch) is voor paracetamol, fenacetine of een van de andere bestanddelen in DAFALGAN Pediatrie . - als uit medisch onderzoek ernstige lever- of nierziekten zijn gebleken, zonder advies van uw arts. - Als het kind fructose-intolerantie of glucosegalactose malabsorptiesyndroom heeft. Wees voorzichtig met DAFALGAN Pediatrie - de voorgeschreven of aanbevolen doses niet overschrijden of de behandeling zonder medisch advies verlengen. - lever- en nierfunctie moeten regelmatig worden gecontroleerd tijdens langdurige of hoge-dosis paracetamolbehandeling. - als het kind een nier-, hart-, long- of bloedarmoede heeft, moet u het gebruik van dit geneesmiddel niet herhaaldelijk vermijden. - als de symptomen langer dan 3 dagen aanhouden, raadpleeg dan uw arts. - als bepaalde laboratoriumtests worden voorgeschreven aan het kind, omdat ze kunnen worden verstoord. - Als het kind al andere geneesmiddelen gebruikt, lees dan ook de rubriek "Gebruik van andere geneesmiddelen". Raadpleeg uw arts als een van de bovenstaande waarschuwingen op het kind van toepassing is of in het verleden is geweest. Gebruik van andere medicijnen Als het kind een ander medicijn inneemt of onlangs een ander medicijn heeft ingenomen, inclusief een vrij verkrijgbare medicatie, praat dan met uw arts. DAFALGAN of het andere geneesmiddel kan inderdaad minder effectief zijn dan verwacht, of het kind kan meer kans hebben op een bijwerking. - DAFALGAN Pediatric kan voor een beperkte tijd worden gebruikt met anti-reumatische geneesmiddelen, maar het is het beste om het gebruik ervan te vermijden in combinatie met alcohol, anti-epileptica of kalmerende middelen die barbituraten bevatten. - Pediatrische 
DAFALGAN
kan in verband worden gebracht met antistollingsmiddelen, maar het langdurig innemen van paracetamol kan het risico op bloedingen verhogen en vereist regelmatige medische controle. - De
absorptie van paracetamol
kan verhoogd worden in combinatie met metoclopramide

(anti-misselijkheids-

en braakmedicatie) en verminderd worden in combinatie met colestyramine

(

bloedvetverlagende medicatie) of actieve kool. -

Als het kind diflunisal (

gebruikt voor pijn) gebruikt, neem dan contact op met de arts voordat u Pediatrische DAFALGAN gebruikt. -
Dit geneesmiddel bevat paracetamol
: hiermee moet rekening worden gehouden bij het gebruik van

andere op paracetamol gebaseerde geneesmiddelen

, om de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Voedingsmiddelen en drankenNiet van toepassingZwangerschap en lactatieNiet van toepassing.
Rijden in een voertuig en
gebruik van machinesNiet van
toepassingBelangrijke
informatie
over bepaalde bestanddelen van DAFALGAN Pediatries-


Als uw arts u heeft geïnformeerd over een intolerantie voor bepaalde suikers, neem dan contact met hem of haar op voordat u deze

medicatie

gebruikt

. - De

drinkbare oplossing bevat 3,3 g sacharose per 10

ml
Merk Dafalgan
Aflevervorm Siroop
Type product Geneesmiddel
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Smaak Karamel, Vanille
Werkzaam bestanddeel Paracetamol
Generisch middel? not available
Geschikt voor gevoelige maag? available
Toedieningswijze Oraal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? not available

Dafalgan Pediatrie is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts. <br>Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

9,2 / 10
 • anoniem uit rotterdam schreef:
  supersnel
  ze zijn supersnel met het leveren van de producten
 • Jozina uit Sliedrecht schreef:
  Perfect
  Snel en goede prijs
 • Aatje uit Den Haag schreef:
  Prima service
  Snelle levering en prima service. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van de bestelling.