Damhert Tagatesse Poeder 500g

6 reviews
Poeder 500g
7,40
Damhert Tagatesse Poeder 500g

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met Damhert Tagatesse

Ik neem het al een tijdje en ik hou ervan, het heeft een hoog prijskaartje maar het is het waard.

Ana

Het is een prachtige zoetstof, we kochten het voor onze diabetische dochter, het verandert de smaak niet met bakken of preparaten. het werkt bijna net zo goed als suiker. het is het waard. Jammer dat het niet een beetje goedkoper is. Ik beveel het aan.

Vicente Garcia Reyes

Geen verschil in smaak met suiker met minder calorieën! Voor een taart, bak het op een lagere temperatuur en een beetje langer! goed product.

ISABELLE HELENUS

Ik gebruik het nu al een jaar, en het is minder dan wat dan ook, het is niet zoals andere soortgelijke producten van andere merken, het smaakt naar suiker voor mij en daarom koop ik ze 4x per keer.

Mercedes Del ama

Smaakt geweldig en helpt me mijn jicht te beheersen! Ik ontdekte dat mijn jichtaanvallen werden veroorzaakt door suiker in mijn dieet in plaats van rood vlees. Sindsdien gebruik ik Tagatesse in plaats van suiker, en hoef ik geen medicijnen meer te nemen tegen jicht (waar ik vroeger slaperig van werd). En de smaak is voor mij veel dichter bij suiker dan elke andere zoetstof die ik heb geprobeerd. Ik hou van dit product.

Thomas

beste konfituur die je je maar inbeelden aardbei ook fantastisch lekker geen verschil met suiker

tania