085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Davitamon More energy Bruistabletten 20 stuks

Bruistabletten 20 stuks
11,69 12,99
Op voorraad
11,69
-10%
prijs apotheek: 12,99 Je bespaart: -1,30
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen en ginseng in de vorm van bruistabletten met sinaasappelsmaak. Helpt voor de vermindering van vermoeidheid, draagt bij tot de ondersteuning van mentale prestaties en een goede concentratie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Combinatie van 15 hoog gedoseerde vitamines en mineralen en ginseng. Helpt voor de vermindering van vermoeidheid en draagt bij tot de ondersteuning van mentale prestaties en concentratie. Het bevat geen lactose of gluten en heeft een sinaasappelsmaak. Voor volwassenen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, verminderde mentale prestaties en concentratie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens oplossen in een glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

 Zuurregelaar (citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat), Zoetstoffen (sorbitol, natriumcyclamaat, natriumsacharine), Vitamines (C (ascorbinezuur) 80mg, E (dl-α-tocoferylacetaat) 12mg, B3 (nicotinamide) 16mg, B5 (pantotheenzuur) 6mg, B6 (pyridoxinehydrochloride) 1,4mg,  B2 (riboflavine) 1,4mg, B1 (thiaminemononitraat) 1,1mg, Foliumzuur 200µg, Biotine 50µg, B12 (cyanocobalamine) 2,5µg, D (cholecalciferol) 5µg, A (retinylacetaat) 800µg, Aroma (bloedsinaasappel), Maltodextrine, Siberische ginsengextract (Eleutherococcus senticosus maxim.) 50mg, Mineralen (IJzer (ijzercitraat) 7mg, Zink (zinkcitraat) 5mg, Koper (kopersulfaat) 0,5mg, Kleurend voedingsmiddel (bietenwortelsap (Beta vulgaris L.), Kleurstof (riboflavine).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Davitamon
Aflevervorm Bruistabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, IJzer, Koper, Vitaminecomplex, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon More energy