085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Deba Andrographis-500 Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
13,56 15,95
Op voorraad
13,56
-15%
prijs apotheek: 15,95 Je bespaart: -2,39
Voedingssupplement op basis van andrographis in de vorm van vegetarische capsules, ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand, de bovenste luchtwegen, de spijsvertering en bij verkoudheid en griep.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Andrographis paniculata is een fytonutrient met actief bestanddeel andrographolide. Andrographolide is een diterpeenlacton. Het is een bitterstof dat ervoor zorgt dat de productie van speeksel, gal, pancreas wordt verhoogd. Omwille van deze reden kan Andrograhpis de spijsvertering ondersteunen en de eetlust opwekken. Bovendien ondersteunt het de lever.

Een andere belangrijke functie van Andrographis is zijn ondersteuning van het immuunsysteem. Andrographolide verbetert de werking van de Natural Killer cellen. Het zorgt tevens voor een verhoogd fagocyterend vermogen van de macrofagen. Bovendien verlaagt het enkele pro-inflammatoire cytokines zoals bv. TNF-alfa, IL-6 en verhoogt het de productie van IL-2 en Interferon Gama (IFN ɣ).  Andrographis wordt ook ingezet bij griep, verkoudheden, keelontstekingen en infecties van de bovenste luchtwegen.  

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 capsules per dag bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Andrographis 500mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Eetlustbevorderend, Weerstand verhogend
Bevat Andrographis
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Deba Andrographis-500