085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Deba MSM Poeder 500g

Poeder 500g
42,21 46,90
Op voorraad
42,21
-10%
prijs apotheek: 46,90 Je bespaart: -4,69
Natuurlijk voedingssupplement in poedervorm. Voor de behandeling van pijn en ontsteking van de gewrichten (peesontsteking, spierpijn en gewrichtspijn).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

MSM of methylsulfonylmethaan is een organische, lichaamseigen zwavelverbinding. Ingenomen als een volkomen veilig voedingssupplement, heeft ze tal van gunstige effecten: MSM verlicht gevoelige spieren, gewrichten en pezen. MSM helpt ons weer vlot te bewegen door stijve en stramme spieren te ontspannen en te zorgen voor soepele gewrichten. Ze bevordert tevens het herstel na fysieke inspanningen. MSM ondersteunt het immuunsysteem. Ondermeer als men last heeft van pollen of de huisstofmijt of als men verkeerd reageert op voedingsmiddelen en chemische stoffen. MSM is algemeen gezondheidsbevorderend, zorgt voor meer energie en levenskracht. Ze bevordert namelijk de reinigende werking van de lever en ondersteunt de cellen bij het elimineren van afvalstoffen. MSM versterkt broze haren en nagels; is goed voor het bindweefsel van de huid en bevordert het herstellend vermogen van de huid. MSM ondersteunt het behoud van een normale zuurtegraad in de maag en bevordert een natuurlijke stoelgang.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Het MSM-poeder oplossen in water, vruchtensap of om het even welke niet-alcoholische drank. Naargelang de individuele behoefte zo’n 2 tot 8 g per dag innemen, verdeeld over twee à drie doses (een afgestreken koffielepel bevat zo’n 2 g). De dosis wel geleidelijk opbouwen over een aantal dagen; vb. opvoeren met één gram per dag.

Hoe bewaren

Vervaldatum op etiket.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: methylsulfonylmethaan (kristallijn poeder).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM
Aangewezen bij Gewrichtspijn
Keyword Gewrichtspijn, Ontstoken
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Deba MSM