085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

  • Home
  • Deba PQQ 10mg Capsules 60 stuks

Deba PQQ 10mg Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
37,71 41,90
Op voorraad
37,71
-10%
prijs apotheek: 41,90 Je bespaart: -4,19
Voedingssupplement op basis van pyrroloquinoline quinon (PPQ) in de vorm van vegetarische capsules. PPQ is een krachtig antioxidant, verhoogt de miochondriale biogenes.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

PQQ (Pyrroloquinoline Quinone) is een vitamine B-achtige stof die vrije radicalen onschadelijk maakt (het is een heel krachtige redox cofactor). Als mens kunnen we zelf geen PQQ aanmaken en zijn we dus volledig afhankelijk van voeding (natto, kiwi, peterselie, tofu, groene thee, spinazie) en suppletie.
PQQ zorgt voor de mitochondriale biogenese door de activatie van AMPK. Dit leidt tot een stijging van NAD+ die op zijn beurt de aanmaak van PGC1-alfa verhoogt. PGC1-alfa zorgt finaal voor een verhoging van de mitochondriale biogenese. Vandaar dat dit stofje essentieel is voor het optimaal functioneren van de mitochondriën. Het stimuleert voornamelijk de aanmaak van nieuwe mitochondriën.

Ook in de sportwereld kan PQQ succesvol ingezet worden. Mitochondriale biogenese wordt standaard versterkt door beweging. Vandaar dat de combinatie van beweging en de inname van PQQ een synergetisch effect heeft wat zorgt voor de aanmaak van nieuwe mitochondriën.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat niet enkel een gebrek aan een antioxidatieve capaciteit maar ook het niet goed functioneren van onze mitochondriën aan de basis ligt aan tal van klachten en ziektebeelden. Aangezien PQQ inwerkt op beide processen kan het ook breed ingezet worden. Het beschermt de zenuwcellen en hersencellen en het kan ingezet worden bij cognitieve achteruitgang.

PQQ werkt synergetisch met stoffen zoals Q10, B-12,  Acetyl-L-Carintine en Carnitine.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cognitieve achteruitgang, sportprestaties.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 capsules per dag bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

pyrroloquinoline quinone dinatriumzout 10mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Overige
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Deba PQQ 10mg