085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Deba Pyridoxal-5-Fosfaat 18mg Tabletten 100 stuks

1 reviews
Tabletten 100 stuks
14,32 17,90
Op voorraad
14,32
-20%
prijs apotheek: 17,90 Je bespaart: -3,58
Voedingssupplement op basis van vitamine B6, in de vorm van tabletten. Helpt bij stress en pijn tijdens de menstruatiecyclus. Bevordert de energieproductie.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 15 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Premenstrueel syndroom, Stress, Vitaliteit
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Deba Pyridoxal-5-Fosfaat 18mg

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Deba Pyridoxal-5-Fosfaat 18mg

werkt goed op menstruatie

Mieke