085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Deba Vitamine C-1000 Tabletten 100 stuks

1 reviews
Tabletten 100 stuks
9,30 15,50
promo
van 01/09/2022 tot 30/09/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
9,30
-40%
prijs apotheek: 15,50 Je bespaart: -6,20
Voedingssupplement op basis van vitamine C, in de vorm van tabletten. Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Immuunsysteem

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag met wat water innemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per tablet: Vitamine C 10000 mg, Citrusbioflavonoïden 50 mg. Dit product is vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Aansterkend, Hoofdverkoudheid, Immuunsysteem, Stimuleert afweersysteem, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Deba Vitamine C-1000

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Deba Vitamine C-1000

Ik neem het nog niet lang genoeg in om er resultaat van te ondervinden. Is wel moeilijk om tablet door te slikken, vind ik persoonlijk.

marijn