Decola LG Support Poeder 240g

75,18 89,50
Op voorraad
75,18
-16%
prijs apotheek: 89,50 Je bespaart: -14,32
Natuurlijk voedingssupplement op basis van gefermenteerde papaya in combinatie met kurkuma, L-glutamine en Fructo Oligo Sacchariden, in de vorm van een instant poeder. Wordt toegepast om de functie van de darmwand als natuurlijke barrière tegen externe factoren te optimaliseren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

De synergie van de actieve bestanddelen is bedoeld  om de functie van de darmwand als natuurlijke barrière tegen externe factoren te optimaliseren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 2 maatlepels per dag, mengen in een glas water, en daarna uitdrinken, 's morgens nuchter voor het ontbijt.Teneinde het fermentatieproces op gang te zetten, is het aangeraden om het poeder te mengen en een tijdje te laten rusten vooraleer het in te nemen (bv de avond voordien). Het is eveneens geadviseerd om LG Support te mengen in water of bio-vruchtensapDe werking van LG-Support wordt geoptimaliseerd door het te combineren met probiotica, zoals Decosan en Decoflor (S) of Flora Tonic.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Fructo-Oligo-Sacchariden 450 mg, L-glutamine 450 mg, Curcuma longa L. 70 mg, Carica papaya L. 30 mg.Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmidelen en kleurstoffen. Het werd ontwikkeld volgens de principes van de Bio-electronica.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Kurkuma, L-glutamine, Overige
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Decola LG Support